Tepić: Odmorni Lesor je vrlo važan Partizanu

Verujem da će Obradović da adaptira tim i nađe rešenje, kaže bivši košarkaš

04.05.2023. 10:57
  • Podeli:
Matijas Lesor_ABA-641020039e6cf.webp Foto: ABA League j.t.d. / Dragana Stjepanović

Bivši košarkaš Partizana, nekadašnji reprezentativac Srbije, danas potpredsednik KSS, Milenko Tepić, izjavio je da igra crno-belih daje optimizam i veru u plasman na fajnal for Evrolige, prenosi "Mozzartsport".

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 časova dočekuju ekipu Real Madrida u četvrtom meču plej of serije.

"S obzirom na to kakve su okolnosti koje su bile, Partizan je odigrao prilično dobro u utorak i bio je vrlo blizu pobede. Odlučio je jedan šut, jedna trojka. Partizan je nošen dobrom atmosferom publike, dobro otvorio utakmicu. Real je sa izuzetno dugačkom klupom, plus Tavares se vratio, što se ispostavilo kao ključni detalj utakmice jer je bio najvažniji igrač na terenu, uspeo je da se podigne i vrati, da uspostavi ritam. Ulazak Serhija Rodrigeza pred kraj prve i početkom druge četvrtine povezao je igru Reala i našli su napadački ritam", osvrnuo se Milenko Tepić najpre na prethodnu utakmicu dva rivala.

Povratke suspendovanih igrača u beogradski i madridski tim je nešto što raduje obe ekipe. Lesor se vraća u Partizan, Dek u Real Madrid.

"Povratak Lesora, pogotovo odmornog Lesora, koji nije igrao od četvrtka uveče, značiće mnogo više za Partizan nego povratak Deka, koji je nesumnjivo važan, za Real. Način na koji Partizan igra u poslednje vreme, zaista daje veru i optimizam da u četvrtoj utakmici može da napravi, da ne kažem čudo, ali da pobedi Real i plasira se na fajnal for. Verujem da je to malo ko očekivao na samom početku sezone. Partizan, gledajući objektivno rezultate i način igre u drugom delu sezone, to zaslužuje i verujem da će za to uspeti da se izbori na ovoj utakmici", istakao je Tepić.

Nekadašnji košarkaš smatra da iskustvo Željka Obradovića može da bude presudno u četvrtoj utakmici.

"Kada me novinari pitaju za Željka Obradovića, nekada se osećam nedovoljno kompetentno da govorim o njemu i svemu što je uradio. Dovoljno je pogledati iskustvo, broj ovakvih utakmica, trofeje. Samopouzdanje koje donosi igračima, sve stvari koje je uradio u karijeri nisu slučajne, verujem da će Željko da se adaptira i nađe rešenje. U to niko ne treba da sumnja", zaključio je Tepić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()