Tompkins palio baklju, Jago završio na stolu sa metlom u ruci: Evo kako Zvezda slavi titulu

I Gilespi je takođe pozirao sa metlom u ruci, tako aludirajući na 3:0 u seriji

20.05.2024. 08:01
  • Podeli:
zvezda teodosic ilic-664ae6c541223.webp Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Košarkaši Crvene zvezde sedmi put su osvojili ABA ligu pošto su u trećem meču finalne serije plej-ofa pobedili Partizan u Areni rezultatom 82:76.

Zvezda je šestom uzastopnom pobedom nad Partizanom u svim takmičenjima potvrdila da je u ovom trenutku bolja ekipa.

Dugo su navijači Crvene zvezde čekali da Trej Tompkins debituje za ovaj klub, često je bio i predmet ismevanja na društvenim mrežama, ali je nekadašnji šampion Evrope sa Realom dao značajan doprinos u finalnoj seriji ABA lige protiv Partizana.

To se posebno odnosi na onu drugu utakmicu u kojoj je pogodio dve značajne trojke, dok je i u ovoj trećoj u nedelju veče imao pet poena za osam i po minuta koliko je proveo na terenu.

Ova titula u ABA ligi očigledno mu i te kako znači, jer je na svojim društvenim mrežama poslao jasnu poruku: "Zovite me kako god hoćete, samo stavite šampion na kraju."

Tompkins je takođe završio sa bakljom u ruci, ispred jednog restorana gde su crveno-beli slavili titulu, a podelio je i zanimljiv snimak Jaga dos Santosa koji je sa metlom u ruci, i na stolu, slavio ABA pehar.

Metlu je tokom proslave držao i Fredi Gilespi koji je takođe aludirao na to što je Zvezda sa 3:0 dobila Partizan u seriji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()