Toni Parker razočaran u Poceka: Na sve još loše postajao je sve više negativan

Shvatili smo da sam neće da ode, iako je odustao od borbe, ističe vlasnik Asvela

07.01.2024. 08:49
  • Podeli:
Toni Parker-64ccdc4d45ffb.webp Foto: Profimedia

Asvel je objavio da je trener Đanmarko Poceko dobio otkaz, a nekoliko sati posle toga, u razgovoru za francuski "Le Ekip", predsednik kluba Toni Parker izrazio je svo svoje nezadovoljstvo radom italijanskog stratega.

Osim nešto boljeg skora u domaćem prvenstvu nikakvog boljitka nije bilo u odnosu na rezultate koje je sa ekipom imao prethodnik Ti Džej Parker, pa ne čudi što je nekadašnja NBA zvezda razočarana. 

"Vrlo, vrlo sam razočaran njegovim učinkom i vođenjem tima. Znali smo već dve, tri nedelje da nećemo zajedno ići dalje. Nijedan klub u Evroligi ne igra ovako. Nerealno je i prosto nemoguće da igraš tri meča nedeljno sa devet igrača", rekao je Parker na temu Poceka.

Ne poklapanje filozofija

Ono što se Parkeru posebno nije svidelo je način rada bučnog Italijana.

"Njegova ličnost je bila sve više negativna. Imao je poteškoće, demotivisao je igrače i malo po malo oni su bili ti koji nisu više verovali u njega. Pri tome svemu odlučio je da ne igra sa našim mladim igračima. Ne želim trenera koji to radi, to nije naša filozofija", istakao je Toni i dodao:

"Uz sve to, saznao sam da je odustao od rezultata. Kao takmičar, to je nešto što ne mogu da razumem, da odustaneš tako nakon mesec i po dana. Ali, video sam da neće otići sam od sebe. Nije želeo da ostavi novac na stolu. To je sve biznis", sve je jasno Parkeru.

Asvel je trenutno uz Albu najgori tim Evrolige sa skorom 3-16.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()