Topić izabrao Megu: Postao juniorski heroj nacije i odustao od seniorske reprezentacije

Bacio senku na sve do sada postignuto i u CV upisao odbijenicu

12.08.2023. 10:30
  • Podeli:
Nikola Topić-63be64a702134.webp Foto: Profimedia

Tužne vesti iz košarkaškog nacionalnog tima Srbije ne prestaju da stižu. Nikola Topić je odustao od seniorskog tima Srbije i priključio se igračima Mege na pripremama na Mikonosu.

Juniorski reprezentativac, koji je ovog leta sa Evropskog prvenstva doneo kući zlato i MVP priznanje finala, dobio je poziv selektora Svetislava Pešića u A tim sa svega 18 godina što se može nazvati privilegijom. Međutim, odlučio je da se zahvali jer su mu pripreme za novu sezonu važnije. 

Istina je, ne bi Nikola Topić bio okosnica ekipe, ali je i istina da bi stekao iskustvo kakvo se malo kome u tom uzrastu pruža i u svojoj biografiji imao podsetnik da se njegov talenat cenio. Savetovan ili ne, sada je bacio senku na sve do sada postignuto i u CV upisao odbijenicu. 

Dok se Srbija zvala zemlja košarke i dok je nizala uspehe ovakvi gestovi bili su nezamislivi, danas su oni sve bliže tome da postanu standard. Zato je Srbija sve dalja od zemlje koja ima veze sa košarkom. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()