Trener Lejkersa zna rešenje za Jokića, samo što nije legalno

Svi znamo kakav je i moraćemo da ga branimo na različite načine, rekao je Darvin Ham

16.05.2023. 11:09
  • Podeli:
Darvin Hem i Lebron Džejms-6463483077c5f.webp Foto: Profimedia

Denver Nagetsi i LA Lejkersi počinju, u utorak veče, bitku za veliko NBA finale. Svakako da će Jezerašima najviše problema praviti Nikola Jokić, koji i ove godine pruža neverovatne partije.

Upravo je centar Denvera bio tema razgovora sa trenerom Lejkersa Darvinom Hemom, uoči prve utakmice finala Zapada. Njegova metoda za zaustavljanje Jokića deluje kao vrlo učinkovita, iako će se reći da nije baš u skladu sa zakonom.

"Uhvatiti ga kad izađe iz kuće i oteti ga", rekao je Hem i nasmejao novinare okupljene na treningu pre nego što je u ozbiljnijem tonu obrazložio plan protiv Džokera.

"Svi znamo koliko je jak i moćan. Moraćemo da ga branimo na različite načine. Imamo dva čoveka koja će voditi mnogo akcije protiv njega i moramo da učinimo sve da ga držimo van balansa. Srećan sam što imamo raznovrstan sastav i ići ćemo utakmicu po utakmicu. Imamo solidan plan, videćemo šta će nam doneti prva utakmica, pa ćemo krenuti odande."

Serija na četiri pobede počinje u utorak veče, a nakon toga će se igrati svaki drugi dan. Prve dve utakmice, kao i potencijalna peta i sedma, igraće se u Denveru, a preostale u Los Anđelesu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()