Trener Majamija: U utakmici moramo da budemo sve vreme

Neke stvari ćemo raditi drugačije u utakmici broj dva, smatra Džimi Batler

02.06.2023. 10:52
  • Podeli:
Denver Majami-6479aa01f412d.webp Foto: AP Photo/Jack Dempsey, Pool/Tanjug

Trener košarkaša Majamija Erik Spolstra izjavio je nakon prve finalne utakmice sa Denverom da njegova ekipa u završnici NBA lige mora da bude na nivou sve vreme ako želi pozitivan rezultat, prenosi NBA TV.

Denver Nagetsi, predvođeni Nikolom Jokićem koji je upisao novi tripl-dabl, savladali su ekipu Majami Hita.  


"Da, moramo u školu. Oni su imali odličan ritam, posebno u prvom poluvremenu, dok mi nismo bili na dobrim pozicijama, pa smo se snašli u drugom poluvremenu. Na ovom nivou sezone moraš da budeš u utakmici sve vreme. Naravno da nikada nećeš dobiti sve na tacni i da neće da bude lako. Ovo finale će biti veliki izazov i zahteva više od nas, pa da vidimo šta možemo da popravimo", istakao je Spolstra.

Bek Majamija Džimi Batler dodaje da će njegov tim u drugoj utakmici morati da promeni neke stvari.

"Osećali smo se odlično na terenu, ali smo promašili mnogo šuteva. Dobro smo se kretali i jednostavno smo izgubili utakmicu. Mislim da su oni bili fizički dominantni i moramo da se izjednačimo sa njima po tome jer su oni uradili svoj posao na domaćem terenu i bićemo spremni za sledeći meč. Neke stvari ćemo raditi drugačije u utakmici broj dva", zaključio je Batler.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()