Trinkijeri se prisetio Beronovih koraka" "Trojica sudija nije videla, izgubili smo titulu"

Iskusni stručnjak ne može da zaboravi tu sezonu

14.10.2024. 19:20
  • Podeli:
andrea trinkijeri, 21 maj 2023 - profimedia-6593b362f1b2a.webp Foto: Profimedia

Bili Beron je odlučio da stavi tačku na porfesionalnu karijeru, a to je prokmentarisao i iskusni stručnjak i trener Žalgirisa, Andrea Trinkijeri.

"Izgubili smo titulu, tako što je napravio četvorokorak. Trojica sudija nisu to videli. Bili je sjajan šuter, koji je unapredio ovu igru. Kada je došao u Evropu, on nije bio pik en rol igrač, uvek je nešto novo dodao u igru. Uvek sam želeo da ga imam u svom timu", rekao je Trinkijeri za "BasketNews".

Njegov Žalgiris na parket izlazi u utorak kad i večiti, a za protivnika će imati Virtus u Bolonji.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()