Tuča juniora na košarkaškoj utakmici: Deca započela pesničenje, umešao se i Milan Gurović

Za danas su zakazane utakmice između Reala i Riversa, odnosno Partizana i Vizure, ali je pitanje da li će one biti odigrane

17.05.2024. 09:00
  • Podeli:
Milan Gurović-642ac22842495.webp Foto: UNA

Veliki skandal desio se na meču juniora Reala iz Beograda i Vizure gde je po završetku meča došlo do tuče usred koje se našao i legendarni Milan Gurović.

Gurović je vlasnik Reala, koji je slavio u ovoj utakmici Kvalitetne lige Beograda rezultatom 74:73, a kako se na snimku vidi u teren je utrčao bez majice kako bi pokušao da razdvoji igrače koji su se potukli.

Nije poznato zbog čega je situacija eskalirala, ali je do incidenta i brutalne tuče došlo, te se očekuje da Savez i istražni organi ispitaju ceo slučaj i kazne učesnike, piše Kurir.

Na društvenim mrežama, inače, postoje dva snimka nemilog događaja, a na drugom, koji je očito napravila osoba bliža terenu, vidi se da se Gurović pojavio na parketu ubrzo po početku incidenta i vidi se kako je u početku pokušao da smiri strasti. Pri samom kraju snimka vidi se da je Gurović jednu osobu sa terena uspeo da izdvoji, ali ne i da smiri, pa je sam zaradio udarac na koji je odgovorio istom merom.

U drugom meču prvog dana ovog turnira, Partizan je rezultatom 88:61 savladao Riverse i za petak su zakazane utakmice između Reala i Riversa, odnosno Partizana i Vizure. Da li će se i odigrati, ostaje da se vidi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()