Turci bez trojice igrača: Efes znatno oslabljen protiv Partizana

Pokušaćemo da ovo prenesemo u Evroligu na pozitivan način, kaže trener Džan

21.11.2023. 12:25
  • Podeli:
Šejn Larkin-655c93a120f9d.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Efesa Šejn Larkin, Elajdža Brajant i Tibor Plajs propustiće meč 10. kola Evrolige protiv Partizana, prenosi Basketnjuz.

Trener Efesa Erdem Džan je izjavio da bi trojica košarkaša zbog povreda mogla duže vreme da odsustvuju sa terena.

"Dolazimo iz napornog rasporeda. Odigrali smo dve utakmice u gostima. Izgubili smo tri igrača zbog povreda. Larkin, Brajant i Plajs imaju ozbiljne povrede. Pokušaćemo da ovo prenesemo u Evroligu na pozitivan način, ali dok igramo ovde, trudićemo se da damo sve od sebe ne razmišljajući o ovim nedostacima" rekao je Džan za turske medije.

Plajs se povredio pre nedelju dana na meču osmog kola Evrolige protiv Monaka (89:82), dok je Brajant već nekoliko nedelja van terena zbog problema sa stopalom. 

Brajant je ove sezone odigrao samo tri meča u Evroligi.

Pojedini turski mediji navode da je Larkin obnovio povredu šake i da bi zbog toga morao da bude operisan.

Utakmica između Efesa i Partizana biće odigrana u petak od 18.30 časova u Istanbulu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()