Novi problem srpskog pleja: Vasa Micić u suzama iznet sa terena

Loše vesti za Efes i reprezentaciju Srbije

16.05.2023. 19:58
  • Podeli:
Vasilije Micić povreda Twitter @euroleague_time-6463c3cc8e066.webp Foto: Twitter/Printscreen/@euroleague_time

Posle povrede Vladimira Lučića i toga da je skoro sigurno izostao s parketa, novi problem iz Turske, gde je u meču Fenerbahčea i Efesa Vasilije Micić doživeo povredu zbog koje je morao da bude iznešen na nosilima s parketa.

Povreda se dogodila u meču 27. kola Turske Superlige, gde Efes igra protiv Fenerbahčea, a sve se dogodilo zbog jednog sudara Vase Micića i košarkaša protivničkog tabora, koji je takođe morao da izađe zbog povrede.

Radi se o Birsenu, koji je ostavio koleno, nehotice, na koje je naleteo Vasa Miciće, koji ga je udario svojim, već povređenim u nekoliko navrata.

Koliki je bio intenzitet povrede, govori i to da je Vasilije Micić na nosilima iznet i to sve dok je plakao. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()