Uskoković i Anđušić nakon istorijske pobede: "Uspeli smo da napravimo nešto veliko"

Velika pobeda novog učesnika Evrolige

23.09.2024. 14:05
  • Podeli:
andjusic kk dubai-66f155c3a0600.webp Foto: KK Dubai

Presrećan sam, videli ste svi kako je to lepo izgledalo. Mi smo ovde dva meseca i uspeli smo da napravimo ovako nešto - pobedimo Crvenu zvezdu, rekao je srpski košarkaš Aleksa Uskoković, koji je u pobedi protiv crveno-belih (86:84) postigao prvi poen u istoriji Dubaija.

"Zaista je bilo teško sve ovo napraviti, međutim verovali smo, sve oko nas je fantastično i srećan sam zbog svih ljudi u klubu. Dali su nam podršku i nije lako pobediti baš Zvezdu u prvom kolu", istakao je Uskoković, nekadašnji član crveno-belih, za Tanjug.

Danilo Anđušić, bivši kapiten Partizana rekao je da mnogi nisu verovali u novi tim, ali drago mu je što je ekipa pokazala da nisu bili u pravu.

" Pokazali smo da svi mogu ozbiljno da računaju na nas. Ovo je velika pobeda za tim, za grad, za Emirate i to protiv aktuelnog šampiona. Verujem da možemo da budemo prijatno iznenađenje ove sezone", poručio je Anđušić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()