Vasilije Micić uzeo pobedu Zvezdi u zadnjim sekundama

Ono što je najefikasniji igrač Zvezde promašio, bek Efesa je pogodio i na kraju slavio - 84:83

22.12.2021. 22:22
  • Podeli:
kk-crvena-zvezda-foto-aba-liga-d.-stjepanovic.jpg Foto: ABA liga/D.Stjepanovic

Crvena zvezda Mts je bila tako blizu da zapanji aktuelnog šampiona Evrolige Efes Pilsen, ali joj je Vasilije Micić pokvario priliku i poenima sa linije slobodnih bacanja, u poslednjoj sekundi, odbranio teren svog tima u Istanbulu. 

Ekipa Ergina Atamana slavila je u 17. kolu evropskog takmičenja sa 84:83 (31:21, 12:25, 22:22, 19:15).  

Tim Dejana Radonjića odigrao je odličnu utakmicu, ali mu je nedostajalo malo koncentracije da dođe do velike pobede za kraj godine. Beograđani su tokom većeg dela utakmice bili u prednosti i u svom poslednjem napadu imali poen razlike 83:82 i dva slobodna bacanja. 

Međutim, Nikola Kalinić je promašio oba. Efes je iskoristio napad od 10 sekundi, a onda je usledila i kazna za faul nad Vasilijem Micićem. 

Bivši bek Crvene zvezde i veliki prijatelj košarkaša crveno-belih bio je profesionalac do kraja, "pucao" i oba puta pogodio kroz obruč - za pobedu. 

Nikola Kalinić je bio najefikasniji igrač Crvene zvezde sa 20 poena, dok je u beogradskom timu dvocifren još jedino bio Branko Lazić (13). Efes je predvodio Plis sa 23 poena, dok je Vasa Micić dao dva manje.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()