Veliki minus za Grke: Slukas odjavio reprezentaciju za Olimpijske igre

Grci su u izuzetno teškoj grupi na Igrama u Parizu

09.07.2024. 10:35
  • Podeli:
kostas slukas profimedia-0835642310-659e5c9cb2959.webp Foto: Profimedia

Grčki košarkaš Kostas Slukas neće biti deo reprezentacije na predstojećim Olimpijskim igrama.

On  je u razgovoru za "SDNA" je rekao da je doneo odluku da ne krene put Lila sa nacionalnim timom.

"To za mene nije moralno ispravno. Jednostavno nije u redu. Ja da se odmaram i kupam, a neko da se znoji kako bi postigao nešto za nacionalni tim. Da li ću se priključiti nakon što su oni prebrodili sve te probleme? Selektor me pitao da li želim da razgovaramo o tome. Rekao sam mu kako ne postoji šansa da se nađem na Olimpijskim igrama, a da nisam igrao u kvalifikacijama", rekao je Slukas.

On nije bio deo tima Vasilisa Spanulisa tokom kvalifikacionog turnira u Pireju.

"Nikada ne razmišljam tako i nikada to ne bih uradio. Olimpijske igre su bile san, Janis Adetokumbo je bio u suzama… Ježim se dok ovo govorim. On, koji je osvojio sve što se osvojiti može, najveći na svetu…Cena je previsoka. Neću moći da živim za te momente, naravno da je to tužno za mene."

Selekcija Grčke će na Olimpijskim igrama biti u grupi A sa Australijom, Kanadom i Španijom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()