Veliki povratak na pomolu: Milan Tomić preuzima Igokeu?

Odluka pala na nekadašnjeg trenera Zvezde

11.06.2024. 09:00
  • Podeli:
milan tomic M. M.ATAImages-666802fbd1f59.webp Foto: M. M.ATAImages

Srpski stručnjak Milan Tomić do sada je dva puta vodio Olimpijakos kao prelazno rešenje, bio je uglavnom asistent u tom klubu, kao i u Olimpiji iz Milana, a bio je šef struke u dva kluba sa važećim ugovorom, u Crvenoj zvezdi i u Peristeriju.

Nekadašnji kapiten Olimpijakosa je prema informacijama na pragu da postane novi trener Igokee.

On bi trebalo da zameni Marka Cvetkovića koji je prvi trener tog tima od aprila meseca kada je kormilo napustio Vlade Jovanović. 

Navodno je i Bogdan Karaičić bio interesantan Igokei, ali je odluka pala na nekadašnjeg stratega Crvene zvezde.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()