Veliki povratak posle devet godina: Nemanja Gordić u Igokei

Gordić je rekorder ABA lige po broju asistencija i poena

13.09.2023. 15:03
  • Podeli:
nemanja gordic kk igokea-6501b2ba003d9.webp Foto: KK Igokea

Nekadašnji košarkaški reprezentativac BiH Nemanja Gordić napustio je Kluž i posle devet godina vratio se u Igokeu, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Gordić je rekorder ABA lige po broju asistencija i poena, a ima i dve titule - sa Partizanom 2013. i Budućnosti iz Podgorice 2018. godine.

Nemanja Gordić je potpisao jednogodišnji ugovor sa Igokeom.

Iskusni 34-godišnji košarkaš tokom karijere igrao je i za Romu, Azomvaš, Cedevitu i  Mornar iz Bara. 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()