Veliki udarac za Golden Stejt: Stigla kazna za Drejmonda Grina

Dobar je igrač, ali isto tako i dobra konfliktan ličnost

16.11.2023. 09:14
  • Podeli:
draymond-green-reuters.jpg

NBA liga je odlučila da suspenduje Drejmonda Grina na pet utakmica zbog učestvovanja u opštoj tuči na utakmici sa Minesotom, prenosi dobro obavešteni novinar ESPN Adrijan Vojnerovski

Stroga kazna je posledica Grinovog ponašanja u opštoj tuči koja se desila u 2. minutu utakmice u San Francisku. On je s leđa, uhvatio za vrat protivničkog igrača Gobera i držeći ga u "kragni" vukao ga po parketu.

Grin je sa utakmice bio momentalno isključen, a sada je stigla i konačna odluka NBA lige. 

Ovo nije prvi put da se Drejmond Grin nađe u klinču i bude glavni agresivac na terenu. Imao je on u karijeri ispada i konflikta. Ali ovo jeste veliki udarac za ekipu Golden Stejta kojoj u poslednje vreme ne ide baš dobro, a naročito što van terena ima i povređenog najboljeg igrača Stefa Karija

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()