Veliko iznenađenje na aerodromu u Bolonji: Pogledajte kako su dočekani košarkaši Virtusa

Košarkaši su ostali zatečeni

29.12.2023. 08:00
  • Podeli:
virtus partizan tanjug-658e6df921366.webp Foto: TANJUG/ STR

Košarkaši Virtusa pobedili su na gostovanju Paritzan 77:75, posle dramatične završnice u Štark Areni u 17. kolu Evrolige.

Duel je bio napet od početka do kraja, a izabranici Luke Bankija uspeli su da dođu do novog trijumfa.

Posle meča, italijanski tim se odmah uputio ka aerodromu i krenuo ka Bolonji, a po sletanju dočekalo ih je veliko iznenađenje.

Naime, navijači, oduševljeni velikom pobedom, okupili su se na aerodromu kako bi pozdravii svoje igrače. Usledilo je veliko slavlje na oduševljenje svih.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod:

Posle melča, italijanski tim se odmah uputio ka aerodromu i krenuo ka Bolonji, a po sletaju dočekalo ih je veliko iznenađenje. Naime, navijači, oduševljeni velikom pobedom, okupili su se na aerodromu kako bi pozdravii svoje igrače. Usleidlo je veliko slavlje na oduševljenje svih.
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()