Velimirović žestoko po Panteru: Pokopao je Partizan mnogo puta

Partizanov nekadašnji bek nije svima bio omiljeni...

14.09.2024. 23:15
  • Podeli:
Kevin Panter-6448479bd7c84.webp Foto: Profimedia

Kada je reč o karijeri Kevina Pantera u Partizanu uvek se nailazi na dijametralno dva različita mišljenja. Dok jedni tvrde da je sjajan, drugi su surovi, pa kažu da je kad se sve sabere veoma loš. 

Sličnog uverenja je i nekadašnji košarkaš Ranko Velimirović.

U podkastu "Jao Mile!" nekadašnji košarkaš Ranko Velimirović je sa autorom Miletom Ilićem govorio i na temu Partizana, ali i Kevina Pantera koji je, prema njegovom mišljenju, pokopao tim mnogo puta.

"Željkov sistem je zahtevan. Plejmejker što je došao, on mi se najviše dopada, ovaj Džouns. Ma, on je ozbiljna zver... Ima i jedan na jedan, i ulaz, i šut i da razigra. Za razliku od Pantera koji je mogao samo da šutne ništa drugo. Niti je igrao odbranu, niti je razigravao, niti je imao ulaz neki", rekao je Velimirović. 

Objasnio je i kako Panter nije pogodio nijedan odlučujući šut onda kada je to trebalo.

"Imao je blistavih utakmica ali realno pokopao nas je mnogo puta! To je realno. Ne kažem ja, imao je blistavih utakmica, u pretprošloj sezoni, u prošloj, posle povrede se vratio, dobio dve-tri utakmice i posle toga sve izgubio", surovo iskren je bio Velimirović, pa je i dodao:

"Šuteve... Nijedan nije pogodio na kraju, odlučujuće! Nije ni uzimao šuteve one neke koje je ranije uzimao, preko ruke. Nije mi energetski izgledao na istom nivou."

Podsetimo, Kevin Panter je svoju karijeru nastavio u Barseloni i tu će ove evroligaške sezone odmeravati snage sa svojim bivšim saborcima iz crno-belog tima. Sada će sa Kataloncima pokušati da dođe tamo gde mu je malo nedostajalo da dođe sa Milanom, pa i Partizanom. Do titule prvaka Evrolige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()