Vestbruk odabrao klub i ostao u Los Anđelesu

Drago nam je što možemo da poželimo i dobrodošlicu njemu i njegovoj porodici, rekao je predsednik tima

23.02.2023. 20:58
  • Podeli:
Russell Westbrook_Tanjug AP-63efd68df3211.webp Foto: Tanjug/AP

Los Anđeles Klipersi su zvanično potpisali ugovor sa bekom Raselom Vestbrukom, objavio je Lavrenc Frenk, predsednik kluba. Prema pravilima tima, uslovi ugovora nisu objavljeni.

"Rasel je jedan od najeksplozivnijih i najkonkurentnijih igrača u NBA ligi" rekao je Frenk. "On ima mnogo prednosti koje mogu koristiti ekipi i zajedničku želju da osvoji prvenstvo. Drago nam je što možemo da poželimo i dobrodošlicu njemu i njegovoj porodici u organizaciju".

Vestbruk (34), nastupio je u 52 utakmice za Los Anđeles Lejkerse ove sezone, sa prosekom od 15,9 poena, 7,5 asistencija i 6,2 skokova. Ovaj veteran sa 14 sezona u NBA ligi nastupio je u 1.073 utakmice i ima prosek karijere od 22,5 poena, 8,4 asistencije, 7,3 skoka i 1,6 ukradenih lopti za Oklahoma siti Tander, Hjuston Rokets, Vašington Vizard i Lejkrse.

Vestbruk je vodeći u NBA ligi svih vremena u broju tripl-dablova (198) i zauzima 10. mesto na popisu asistencija svih vremena (9002).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()