Više nema dileme: Avramović se emotivnom porukom oprostio od Partizana

On je u crno-belom dresu proveo tri godine

25.07.2024. 12:25
  • Podeli:
Željko Obradović i Aleksa Avramović-65f36d5315084.webp Foto: Profimedia

Nakon mnogo spekulacija i nagađanja, srpski košarkaš Aleksa Avramović je napustio Partizan. 

Naime, on je u crno-belom dresu proveo tri godine, koje su bile najbolje u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Da je došlo do definitivnog kraja potvrdili su i Aleksa i Partizan.

"Dragi partizanovci, bila je velika čast i zadovoljstvo boriti se za crno-bele boje. Nakon tri godine uspona i padova mogu reći da je ovo bio prelep period za mene i da ga ne bih menjao. Hvala navijačima na bezrezervnoj podršci tokom ovih godina, a posebno deci zbog koje i radimo sve što radimo. Borio sam se da dam svoj maksimum za sve vas i da pokušam da opravdam vaša očekivanja! Proživeo sam neke od najlepših momenata u karijeri igrajući za Partizan i uvek ću ih se rado sećati. Hvala svim ljudima iz kluba, ljudima iz organizacije, prijateljima kluba, lekarima, fizioterapeutima i trenerima koji su bili uz mene i pomogli mi na mom košarkaškom i životnom putu. Željko, Bogdane, Aco, Vlade i Iski hvala na znanju i strpljenju. Hvala mojoj porodici, supruzi, prijateljima, kumovima, komšijama i saigračima, koji su bezuslovno bili moja najveća podrška. Do sledećeg viđenja, Aleksa... - napisao je košarkaš na Instagramu.

Klub mu je u oproštajnoj poruci poželeo puno sreće,

"Posle tri sezone, naš Aleksa će nastaviti karijeru u drugom klubu. Igrač kog krasi neverovatna energija, jednostavno neponovljiva ličnost, ostaće upamćen po mnogim sjajnim utakmicama i anegdotama koje smo zajedno prošli tokom poslednje tri sezone.Aleksa, tvoj #KKPartizan ti želi puno sreće i dobrog zdravlja u nastavku karijere", napisali su crno-beli.

Podsećanja radi, srpski reprezentativac će karijeru nastaviti u ekipi CSKA iz Moskve.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()