Vratio se Milutinov: Povreda je definitivno iza srpskog centra

Postigao je 12 poena, zabeležio pet skokova i podelio dve asistencije u pobedi Olimpijakosa nad Karditsasom.

21.10.2024. 18:19
  • Podeli:
Nikola Milutinov-65b37467d68d9.webp Foto: Profimedia

Konačno, vratio se Nikola Milutinov. Poslednju takmičarsku utakmicu je odigrao u Parizu, na utakmici za treće mesto. Kalendar je pokazivao 10. avgust. Od tada, pa sve do danas – nije mogao da pomogne Olimpijakosu. Napokon se oporavio i Jorgos Barcokas je mogao da koristi srpskog reprezentativca na utakmici protiv Karditsasom u trećem kolu grčkog prvenstva.

Kao što je bilo poznato, Milutinov se našao u sastavu umesto Filipa Petruševa, kojeg je zajedno sa Evanom Furnijeom morao da ostavi van tima zbog pravila o broju stranaca.

Nije igrao mnogo, ali je srpski centar iskoristio svaki minut na parketu i dokazao da je povreda iza njega. Barcokas nije želeo da forsira, dao je Milutinovu 14 minuta, a reprezentativac naše zemlje je bio odličan. Postigao je 12 poena, zabeležio pet skokova i podelio dve asistencije u pobedi Olimpijakosa nad Karditsasom – 77:61.

Jedini poenterski bolji od Milutinova u dresu pirejskog velikana je bio Saša Vezenkov, koji je postigao 20 poena.

U narednoj utakmici Olimpijakos igra protiv Bajerna.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()