Vrela noć u NBA ligi: Pobede košarkaša Bostona, Orlanda i Minesote

Boston ima najbolji skor u NBA ligi sa 45 pobeda i 12 poraza

25.02.2024. 09:28
  • Podeli:
Magic Pistons AP PhotoCarlos Osorio via Tanjug-65daf9c03f36b.webp Foto: AP PhotoCarlos Osorio via Tanjug

Košarkaši Bostona pobedili su u gostima ekipu Njujorka rezultatom 116:102 u noćašnjem meču NBA lige.

Najefikasniji u ekipi Bostona bio je Džejlen Braun sa 30 poena, dok je Kristaps Porzingis dodao 22. Kod domaćih, najbolji je bio Džejlen Branson sa 34 poena i devet asistencija.

Boston ima najbolji skor u NBA ligi sa 45 pobeda i 12 poraza.

AP PhotoPeter K. Afriyie via Tanjug

Košarkaši Orlanda pobedili u gostima ekipu Detroita rezultatom 112:109. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Paolo Bankero sa 15 poena, dok su Džejlen Sags i Moric i Franc Vagner ubacili po 14. U timu iz Detroita istakao se Kejd Kaningem sa 26 poena.

Košarkaši Minesote savladali su na svom terenu ekipu Bruklina rezultatom 101:86. 

Kod domaćih, istakli su se Entoni Edvars sa 29 poena i Karl-Entoni Tauns, koji je postigao  28. U timu iz Bruklina najbolji je bio Kem Tomas sa 18 poena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()