Vučević ne može sam: Grčka deklasirala Crnu Goru bez Janisa

Nakon ovog turnira sledi borba za Olimpijske igre

25.06.2024. 22:20
  • Podeli:
vucevic fiba.basketball-667b251a79d43.webp Foto: FIBA.basketball

Košarkaši Crne Gore ubedljivo su poraženi na Akropils kupu od Grčke – 86:57, iako u sastavu domaćeg tima nije bilo Janisa Adetokunba.

Pitanje pobednika se nije postavljalo ni jednog trenutka. Grčka je posle prve deonice vodila sa 23:12, na poluvremenu sa 43:26, uoči poslednjeg kvartala sa 65:41. Obe selekcije će do kraja turnira odmeriti snage sa reprezentacijom Bahama, a zatim slede borbe za Pariz.

Najefikasniji u sastavu Grčke, bili su Jorgos Papajanis sa 12, Konstantinos Mitoglu sa 10, Janulis Laranzakis sa devet, Kostas Slukas sa osam poena.

Kod Crne Gore, bolji od ostalih, bili su Nikola Vučević sa 20 poena uz 11 skokova, Kendrik Peri sa devet, Marko Simonović i Luka Bogavac sa po pet poena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()