Vujošević o Partizanu: Željko Obradović dobro zna šta radi

Pripreme za narednu sezonu su uveliko počele

12.06.2024. 14:15
  • Podeli:
Duško Vujošević.jpg Foto: Igor Kralj / Pixsell

Crnogorski stručnjak Duško Vujošević je za hrvatske medije govorio o ekipi Partizana.

Nakon nedavnih najava da će Arijan Lakić napustiti Zadar i obući dres beogradskog Partizana, novinari "Antene Zadar" kontaktirali su Duška Vujoševića i porazgovarali o ovom potezu.

"Arijana Lakića nisam toliko pratio, jer utakmice Zadra obično gledam kad igraju sa Partizanom. Dosta redovno pratim Partizan, Budućnost i Studentski centar, a manje Crvenu zvezdu. Odigrao je Lakić odlično u nekim jako bitnim utakmicama, u kojima je dobro šutirao i rešavao razne situacije. Napravio je Lakić dobru stvar kad je došao u Zadar gde publika poznaje košarku i koji ima odličnog trenera Danijela Jusupa, a imao je i dobre saigrače. Uspešno je odigrao poslednju sezonu i svakako je napredovao – u uslovima u kojima je svaka utakmica izuzetno bitna", rekao je Vujošević.

On smatra da Željko Obradović nije napravio grešku kada je doveo Arijana Lakića.

"Željko Obradović sigurno zna šta radi. Želja mu je da napravi ekipu u kojoj bi imao više igrača sa prostora bivše države. To mu je potrebno i zbog veće motivacije. Nadam se, kao navijač Partizana, da će sve biti uspešno", kaže bivši trener crno-belih.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()