Za koga u Manili navijaju Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger?

Hoće li biti uzbudljivo ispred malog ekrana u srpsko - nemačkoj porodici ili su se ipak dogovorili?

10.09.2023. 12:15
  • Podeli:
Bastijan Švajnštajger_Ana Ivanović_Foto Profimedia-645684fab0ad7.webp Foto: Profimedia

U finalu Svetskog prvenstva u košarci igraju, na iznenađenje mnogih, selekcije Srbije i Nemačke. 

Ljubitelji košarke sa uzbuđenjem očekuju taj duel u Manili, a u jednoj poznatoj porodici nema kompromisa - nemačko-srpski, sportski, bračni par Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović nisu uspeli da onog drugog privole na svoju stranu, pa će se u toj kući navijati za obe ekipe. 

Bez otkrivanja ko će za koga navijati i ko je u navijanju glasniji bivša teniserka i nekadašnji fudbaler poželeli su danas na srpskom jeziku svima mnogo sreću, a Ana je naglasila da je danas specijalan dan za oboje.

Prednost Nemačke je ta što je do sada jedina neporažena reprezentacija na Mundobasketu, ali Srbija na svojoj strani ima Svetislava Pešića, čoveka koji bolje od drugih poznaje mentalitet i svog tima i tima protivnika. 

Jedno je sigurno - biće uzbudljivo i u dvorani i ispred svih malih ekrana širom Srbije i Nemačke.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()