Zabava za publiku na treningu: Jokić crtao taktiku

Denver Nagetsi spremili spektakl za navijače pred početak sezone

15.10.2023. 09:39
  • Podeli:
Nikola Jokić-651bc7e2b38f4.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Košarkaši Denver Nagetsa obradovali su svoje navijače kada su ih pozvali na svoj trening i meč pet na pet. Podelili su se u dva tima beli i plavi, pa je svaki dobio i svoje trenere - jedan od njih je bio i Nikola Jokić.

Za Plavi tim su igrali Džekson, Gilespi, Holidej, Nadži i Džamorko Piket, a treneri su bili Nikola Jokić i Eron Gordon

Za Beli tim igrali su: Stroter, Tajson, Votson, Brajma i Džejlen Piket, dok su ekipu sa klupe vodili Džamal Marej i Kentejvijus Kaldvel-Poup.

Srpski centar se odlično snašao u ulozi trenera. Tako je često sa tablom u ruci crtao akcije svojim igračima da nije moglo da dođe do greške na terenu. 

Igrači su se na terenu zabavljali, publika je na tribinama uživala. 

Sezona NBA lige počinje 25. oktobra, a Denver Nagetsi igraju prvi meč protiv Los Anđeles Lejkersa. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()