Zalog za budućnosti: Dimitrijević potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom

Ugovor je došao nekoliko meseci pošto je postao punoletan

15.07.2024. 14:35
  • Podeli:
aleksa dimmitrijevic Dusan MilenkovicATAImages-669517ce4a1a1.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Mladi centar Aleksa Dimitrijević novi je košarkaš Partizana.

On je potpisao prvi profesionalni ugovor crno-belima, prenosi "Mozzartsport".

To je momak koji igra na poziciji centra i u finišu minule sezone dobio je prve seniorske minute kod Željka Obradovića, kada je nastupio na mečevima protiv Mege.

Potpis na profesionalni ugovor došao je nekoliko meseci pošto je postao punoletan, a Dimitrijević bio jedan od najboljih Partizanovih igrača u juniorskoj selekciji zajedno sa Savom Drezgićem.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()