Zanimljiva zapažanja Embida: Zavaravate se, Lebron više nije Lebron

Pričao je i o šansama "Drim tima" na Olimpijskim igrama

21.07.2024. 12:58
  • Podeli:
Džoel Embid-65b6280c5d95b.webp Foto: AP Photo/David Zalubowski/Tanjug

Košarkaš Džoel Embid kao debitant u nacionalnom timu SAD igraće na Olimpijskim igrama u Parizu.

Embid je dao opširan intervju za Njujork Tajms, u kom se između ostalog kritički osvrnuo na američki drim tim.

Jedno od pitanje bio za Embida bilo je da li ima sumnju u osvajanje olimpijskog zlata.

"Posmatramo talenat koji ima SAD, ali i ostale ekipe su podjednako talentovane. Kada je u pitanju talenat SAD, morate da razumete da je većina momaka staro. Lebron nije Lebron koji je bio pre nekoliko godina. To je velika razlika. Svi bi vam rekli, a vidite i sami, atletski Lebron, dominantan kakav je bio pre par godina, nije isti kao sada. Mislim da se ljudi zavaravaju imenima na papiru. Ali ta imena su se gradila tokom njihove karijere, a sada su i stariji. Oni nisu ono što su bili", rekao je Embid.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()