Zašto je Nedović zaplakao nakon osvajanja prve ABA titule?

Emotivni Nemanja

20.05.2024. 11:04
  • Podeli:
nedovic-664b117883ebf.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović emotivno je doživeo prvu titulu u ABA ligi sa ovim klubom.

Nedović je upravo u timu sa Malog Kalemegdana započeo karijeru (2008-2012), da bi se nakon 10 godina vratio u Beograd.

Prošle sezone je podigao trofej Superlige Srbije i Kupa Koraća, a ove, uz novi trofej u Nišu, pridodao je i pehar namenjen šampionu regionalnog takmičenja.

"Dosta emocija je prisutno, baš dugo ovo čekam, jer bio sam u klubu kada je bilo mnogo teško, a sada sam osvojio sa Zvezdom prvu ABA ligu, to je zaista nešto posebno i zbog toga sam se rastužio, a sada ću da sa ekipom proslavim i da se radujem", rekao je Nedović.

Nedović je odlično otvorio treći meč koji je pripa Zvezdi sa 82:76.

"Nismo očekivali da ćemo dobiti seriju sa 3:0, ali smo verovali. Kada smo videli kakav je početak utakmice, rekao sam saigračima da imam osećaj da oni ne veruju da mogu da pobede i da smo jako blizu i da treba da budemo pametni. Ova utakmica je bila taktička kao šah. Posvećujem trofej porodici i navijačima, svi znaju koliko volim ovaj klub", kazao je on.

Nedović ugovor sa Zvezdom ima do 2025. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()