Završeno dugo slobodno leto: Jokić krenuo put Amerike i NBA lige

Sezona je iza ugla

01.10.2023. 13:28
  • Podeli:
jokić tiktok-64e86b2938fcd.webp Foto: TikTok/Printscreen/@gajic_jelena

Došao je dan da se krene u nove radne pobede. Nikola Jokić se, posle dugog, slobodnog, leta provedenog kod kuće vraća u Ameriku kako bi se priključio Denver Nagetsima i počeo pripreme za novu sezonu u NBA ligi. 

Sa srpskim centrom na put kreću njegova braća, koji su mu u pečalbi, uz suprugu i kćerkicu, najveća podrška. 

Da je došlo vreme za Nikolin rastanak od dragih ljudi u Srbiji potvrdio je njegov menadžer Miodrag Miško Ražnatović fotografijom sa aerodroma "Nikola Tesla" i rečima: 

"Vreme je za povratak u Ameriku, u susret novim radnim pobedama. NBA sezona je iza ugla". 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()