Završio epizodu u Panatinaikosu: Vildoza prelazi u redove najvećeg rivala?

Pominjao se i dolazak u Partizan

01.07.2024. 17:40
  • Podeli:
profimedia-0831920662 luka vildoza-65fc0a0e32f15.webp Foto: Profimedia

Argentinac Luka Vildoza je završio epizodu u Panatinaikosu.

Kako prenosi SDNA, Argentincu su vrata potpuno zatvorena dolaskom Lorenca Brauna, te će dve strane sporazumno raskinuti saradnju, koja je potpisana na tri godine prošlog leta.

Argentinac je najbliži da pređe u Olimpijakos. Barcokas je želeo bivšeg košarkaša Crvene zvezde i prošle sezone, ali su tada Zeleni bili brži i stigli su do njegovog potpisa.

Sada, čini se, nema prepreke da argentinski reprezentativac dođe u Pirej i tako će pojačati konkurenciju na bekovskoj poziciji, gde su trenutno Vilijams Gos, Vokap i, najnovije pojačanje, Tajler Dorsi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()