Žreb za Žućkovu levicu dirigovan: U četvrtfinalu Zvezda - FMP, Borac - Borac 94

Večiti derbi moguć je tek u finalu

23.01.2024. 14:15
  • Podeli:

Košarkaši Crvene zvezde u četvrrfinalu završnog turnira Kupa Radivoja Koraća igraće protiv FMP, dok će se Partizan sastati sa debitantom Hercegovcem iz Gajdobre, odlučeno je žrebom u Beogradu.

Preostala dva četvrtfinalna para čine Borac iz Čačka i Čačak 94, odnosno Mega - Vojvodina.

Večiti derbi moguć je tek u finalu.

U polufinalu pobednik meča Zvezda - FMP ide na boljeg iz čačanskog derbija, dok će bolji iz duela Partizan - Hercegovac na Megu ili Vojvodinu.

Svi na okupu i u Beogradu i u Nišu

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća i ove godine održaće se u Nišu, po 19. put, od 14. do 17. februara.

"Finalni turnir je od velikog značaja za srpsku košarku i srpski sport. Apelujem na sve navijače da kulturno bodre svoj tim, jer takmičenje nosi ime po jednoj od najvećih legendi našeg sporta. Biće to praznik košarke i želja je da svi uživamo", istakao je predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović.

Uoči žreba minutom ćutanja odata je počast preminulom košarkašu i treneru Dejanu Milojević.

Ceremoniji žreba prisustvovali su treneri Zvezde i Partizana Janis Sferopulos i Željko Obradović, prvotimci i reprezenzativci Srbije Dejan Davidovac, Branko Lazić, Aleksa Avramović, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, kao i predstavnici svih klubova učesnika.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()