Zvanično: Alen Smailagić u Žalgirisu

Oglasio se klub

28.06.2024. 10:44
  • Podeli:
Alen Smailagić-65293826c39ce.webp Foto: Profimedia

Partizan se oprostio od Alena Smailagića koji je nakon tri godine napustio crno-belu ekipu, a sada je već predstavljen i u novom timu, pošto će iduće sezone predstavljati Žalgiris iz Kaunasa.

Žalgiris je ostao bez Rolandsa Šmitsa, a upravo u Smailagiću vide idealnu zamenu za njega.

Smailagić je tokom prethodne sezone imao prosek od 5.5 poena i 2.2 skoka za 16 minuta na parketu u najjačem takmičenju u Evropi.

"Srećan sam što sam postao deo Žalgirisa. Želim da se takmičim, pobeđujem i uzbuđen sam što ću upoznati navijače Žalgirisa, ne mogu da dočekam da stignem u Kaunas", rekao je Alen Smailagić.

On je sa ekipom iz Kaunasa potpisao dvogodišnji ugovor po sistemu "1+1".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()