Zvanično: Joanis Papapetru potpisao za Panatinaikos

On je od 2013. do 2018. igrao za Olimpijakos, a potom je nastupao za Panatinaikos do 2022. godine

12.07.2023. 18:09
  • Podeli:
Janis Papapetru Partizan_ABA-646bce40468b4.webp Foto: Dragana Stjepanović

Košarkaški klub Panatinaikos saopštio je danas da je potpisao dvogodišnji ugovor sa Joanisom Papapetruom (29), koji je ranije danas raskinuo ugovor sa Partizanom za koji je nastupao prošle sezone.

"Veoma sam srećan što sam se vratio svojoj porodici. Postoji veliko uzbuđenje i ogromna motivacija. Ne želim sada mnogo da govorim, a o svemu ću pričati na terenu. Želeo bih da se od srca zahvalim Dimitrisu Janakopulosu, Panatinaikosu i svim navijačima. Vidimo se u OAKA areni", rekao je Papapetru za zvanični sajt kluba.

Papapetru je prošle sezone za Partizan u Evroligi prosečno postizao 5,4 poena i imao je 2,3 skoka po utakmici. Sa "crno-belima" je eliminisan u četvrtfinalu Evrolige od Reala, dok je sa Partizanom osvojio titulu u ABA ligi.

On je od 2013. do 2018. igrao za Olimpijakos, a potom je nastupao za Panatinaikos do 2022. godine.

Papapetru je osmo pojačanje Panatinaikosa u letnjem prelaznom roku. Pre njega u klub iz Atine su stigli Kostas Slukas, Džerijan Grant, Luka Vildoza, Dimitris Moraitis, Dinos Mitoglu, Kostas Adetokumbo i Matijas Lesor, dok je za novog trenera imenovan Ergin Ataman.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()