Zvanično: Nibo u Milanu

Nisu neopaženo prošle njegove partije u "Ponosu Izraela"

24.06.2024. 14:08
  • Podeli:
džoš nibo-65f5940c2b0f3.webp Foto: Profimedia

Američki centar Džoš Nibo novo je pojačanje milanske Olimpije, klub je zvanično objavio.

Nibo je Amerikanac sa slovenačkim pasošem koji je pažnju na sebe skrenuo još u Hapoel Elijatu 2021. godine odakle odlazi u Žalgiris i nastavlja sa sjajnim partijama pa završava u Makabiju.

Nisu neopaženo prošle njegove partije u "Ponosu Izraela" pa je Nibo dogovorio saradnju sa Olimpijom iz Milana i potpisan je dvogodišnji ugovor.

"Uzbuđen sam što ću karijeru nastaviti u Milanu, jedva čekam da se priključim timu i izgranim nešto posebno sa njima i nadam se da ću uspeti da donesem mnogo radosti navijačima. Ne mogu da dočekam novu sezonu i upoznam nove ljude u Milanu", rekao je Nibo.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()