Zvanično: Partizan angažovao američkog plejmejkera

Ovim je možda i kompletiran roster

24.12.2023. 18:48
  • Podeli:
Jaleen Smith Džejlin Smit profimedia-65886e9b586af.webp Foto: Profimedia

Doskorašnji košarkaš Virtusa iz Bolonje Džejlin Smit zvanično je potpisao ugovor sa Partizanom, objavio je Mozzart sport, a ubrzo se očekuje i potvrda kluba.

Ugovor sa američkim plejmejkerom potpisan je do kraja sezone, a na dresu će nositi broj. Igrač pokriva i poziciju dva, tako da će konkurencija u timu sada biti veća.

Smit je u Evropu došao po prvi put 2017. godine u redove nemačkog Hajdelberga, a nosio je i opremu Ludvigzburga i Albe Berlin u Nemačkoj. Prethodnog leta prešao je u Virtus.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()