Zvanično: Vezenkov u Olimpijakosu, šta deli Petruševa od Zvezde?

Konačnu reč će dati grčki tim

25.07.2024. 11:30
  • Podeli:
Sasha Vezenkov foto Profimedia-645e0815aa05f.webp Foto: Profimedia

Bugarski košarkaš Saša Vezenkov se definitivno vratio u Olimpijakos.

Naime, on će za petogodišnji ugovor inkasirati 18,5 miliona evra, što ga čini drugim najskupljim igračem u istoriji crveno-belih posle Džoša Čildresa.

Vezenkov je posle samo godinu dana stigao iz NBA lige i odrekao se 6,8 miliona dolara zagarantovanih za narednu sezonu.

Konferencija za medije na kojoj će Vezenkov biti zvanično predstavljen održaće se u toku dana. 

Povratak Vezenkova u Olimpijakos ponovo pokreće priče o dolasku Filipa Petruševa u Crvenu zvezdu, mada će o svemu konačnu reč dati Olimpijakos za koji je Srbin vezan ugovorom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()