Zvanično: Zvezda potpisala Tompkinsa na mesec dana

Kako je i bilo očekivano

07.02.2024. 15:54
  • Podeli:
topmkins trej insta-65c399680ece7.webp Foto: Instagram/Printscreen/crvenazvezdakk

Košarkaški klub Crvena zvezda je dovela i novo pojačanje u svoje redove, pošto je novi igrač ovog tima postao Trej Tompkins, koji je potpisao ugovor na mesec dana.

Nedavno su domaći mediji preneli informaciju da je košarkaš stigao u Beograd na pregovore, gde bi potpisao ugovor ukoliko prođe lekarske preglede. Sada, tri dana kasnije, igrač je konačno dobio "zeleno svetlo" od lekara da može da igra.

Ono što je brinulo Zvezdu jeste činjenica da skoro godinu dana nije igrao košarku, ali, sada će bar imati dosta vremena i da se uđe u formu, s obzirom na to da sledi pauza zbog Kupa.

Kada je reč o Tompkinsu, on ima 33 godine, visok je 208 centimetara i igra na poziciji krilnog centra. Sa Zvezdom je potpisao ugovor na mesec dana, uz mogućnost produžetka do kraja sezone, ukoliko zadovolji i ukoliko sve bude kako treba.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()