Zver se probudila: Nedović izveo akrobatsko polaganje pravo iz NBA i odigrao najbolje poluvreme sezone

Velika promena u odnosu na prvi meč

15.05.2024. 20:28
  • Podeli:
nedovic-6644fe3b1ee9b.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović odgovorio je na kritike na račun svoje igre u prvoj utakmici finala ABA lige.

Zvezda je u prvom meču uspela da pobedi Partizan sa 85:82, ali je Nedović odigrao veoma loše. Šut ga nije služio, klizao se po parketu i gubio lopte, pa je meč završio sa svega sedam poena.

To je bio poziv za buđenje, pa je u prvom poluvremenu drugog meča pokazao nekoliko "šoutajm" poteza.

Jedan od njih, posebno atraktivan, bio je prodor i akrobatsko polaganje sa zadrškom na drugom obruču.

Ovo polaganje su bila samo dva od 19 poena koliko je Nedović imao do poluvremena drugog meča.

Napadao je u kontri, pogađao trojke, probijao utrčavanjem kroz nepotpuno postavljenu odbranu i radio je skoro sve što je bilo potrebno njegovoj ekipi da bi na poluvreme otišla sa prednošću.

Titulu od prošle godine brani ekipa Partizana, koja je lani bila domaćin u prva dva meča zbog boljeg skora iz ligaškog dela sezone ABA lige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()