Zvezda apelovala na navijače: Ovo nije dozvoljeno protiv Barselone

Meč Zvezde i Barselone igra se u petak u Beogradskoj areni

15.10.2024. 17:50
  • Podeli:
delije koreografija X-65bddf31eac35.webp Foto: X/@EuroLeague

U duplom kolu Evrolige, u petak košarkaši Crvene zvezde će dočekati ekipu Barselone. 

Prodaja pojedinačnih karata za utakmicu protiv Barse počinje sutra, a Zvezda je uputila apel svojim navijačima i obavestila ih da će dve stvari biti strogo zabranjene.

"Tokom prve utakmice Evrolige primećeno je da pojedini vlasnici sezonskih karata oko terena dovode decu koja im sede u krilu na jednom sedištu, što po više osnova, počev od prvog – pravila Evrolige – nije dozvoljeno.

Takođe, tokom ulaska na prvu utakmicu primećeno je da je određeni broj gledalaca pokušao da uđe u dvoranu sa slikom karte koja se nalazila na mobilnom telefonu. Ulazak na utakmicu sa Barselonom na taj način bez karte ili sezonske karte koju će osoba imati „fizički“ u rukama – neće biti dozvoljen, a svaka zloupotreba sankcionisana.

KK Crvena zvezda apeluje da učinimo sve da utakmice našeg tima u Areni budu doživljaj za sve uz komfor za koji smo svojim delima odgovorni svi" , piše na sajtu šampiona Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()