Zvezda časti, besplatno na FMP: Dođite da pozdravite šampione

Aktuelnog srpskog šampiona očekuje u petak meč protiv FMP-a

22.05.2024. 16:44
  • Podeli:
Tan2024-05-1923114404_8 kk crvena zvezda finale aba liga foto vladimir sporcic-664a6dbd4bef9.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Završena je ABA liga sa crveno-belim pečatom, ali vremena za predah nema. Sledi Košarkaška liga Srbije, a Crvena zvezda će prvu utakmicu polufinala odigrati u Pioniru, rival je FMP.

Zvezda je pozvala navijače da dođu u dvoranu, gde će ulaz biti slobodan, kako bi pozdravili šampione Jadranskog prvenstva.

"Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nakon ogromnog uspeha i osvajanja sedme titule prvaka ABA lige, velikog slavlja, dana odmora, počeli su sa treninzima u utorak pred početak završnice srpske lige. Ekipa Crvene zvezde brani titulu i želi da okonča sezonu triplom krunom koja bi zaokružila još jednu izvanrednu sezonu, a prvi meč polufinala sa ekipom FMP igra se u petak od 20.30 časova u hali „Aleksandar Nikolić“."

"Pošto je nova ABA titula osvojena na terenu rivala, naši prvotimci koji su ekspresno završili posao ostali su uskraćeni samo za jedno – a to je zajedničko slavlje sa našim navijačima koji su ekipu nosili u prve dve utakmice finala svojim bodrenjem i podrškom koja je bila od neprocenjivog značaja za naše momke!"

FOTO: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

"Zbog svega, KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava sve naše pristalice da će ULAZ na TRIBINE na prvu utakmicu polufinala Superlige biti SLOBODAN. Pozivamo sve naše pristalice da dođu i pozdrave naše šampione koji su na do sada nezabeležen način došli do nove titule i već sada ovu sezonu koja je na izmaku učinili uspešnom! To ne znači da je posao gotov! Crveno beli i ova generacija igrača koji su se tokom cele sezone sa trenerom Sferopulosom borili sa brojnim povredama i nedaćama želi da se upiše u istoriju KK Crvena zvezda sa novom triplom krunom! Dođite i pozdravite naše šampione! Petak, 20.30 časova – Hala Aleksandar Nikolić: Crvena zvezda Meridianbet – KK FMP (polufinale Superlige Srbije)", stoji na sajtu novog šampiona ABA lige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()