Zvezda došla do prve pobede na turniru u Moskvi: Dominacija Plavšića i Dobrića

Mnogo bolja igra Zvezde nego u prethodnom meču

13.09.2024. 18:15
  • Podeli:
kk crvena zvezda kkcz-66e4602d0214a.webp Foto: KK Crvena zvezda

 U meču drugog kola VTB kupa, košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Lokomotive rezultatom 85:76.

Zvezda je loše otvorila meč, Lokomotiva je ušla sa 7:0, ali onda je usledio preokret i +7 crveno-belih na kraju prve četvrtine (16:23). Ipak, u nastavku je ekipa iz Kubana uhvatila priključak i do poluvremena prišla na -2 (43:45).

Lokomotiva je u drugom poluvremenu uspela da izjednači ali crveno-beli su se ponovo odmakli i uspeli da stvore novu prednost.

Davidovac je bio poloviča n sa penala, potom Mitrović dolazi do poena, a onda 5:0 serija Jaga dos Santosa. Ubrzo je srpski klub uspeo da stvori dvocifrenu prednost. Dobrić dolazi do novih poena, nastavlja sa odličnom partijom, a pridružio mu se i Davidovac, pogodio je penal, a potom i trojku. 

Precizan je sa penala bio i Plavšić, Zvezda je održavala prednost i slavila u ovom susretu rezultatom 85:76.

Dobrić bio najefikasniji sa 20 upisanih poena i osam skokova. Uroš Plavšić je imao 16, uz 10 skokova, a Miler Mekintajer 11 poena i pet skokova.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()