Zvezda mora da plati novu kaznu Evroligi: Kako navijačima stati na put?

Crveno-bela publika van kontrole po ko zna koji put ove sezone

13.02.2024. 09:01
  • Podeli:
delije derbi navijači zvezda-6597087aa851f.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Nova utakmica, nova kazna za Crvenu zvezdu. Klub sa Malog Kalemegdana nema rešenje za ponašanje navijača i iznova je kažnjen od Evrolige, zbog divljanja pojedinaca iz publike posle izgubljenog duela sa Žalgirisom u finišu utakmice. 

Jedan deo navijača je, nezadovoljan suđenjem, bacao predmete na teren, iako su preko zvaničnog mikrofona upućene molbe da to ne čine. Na tribinama nije bilo sluha za iste, a takvo ponašanje nije moglo da prođe nekažnjeno od strane disciplinaca takmičenja.


Ovog puta je doneta odluka da kazna bude finansijska i to nije prvi slučaj kada su crveno-beli u pitanju.

Prema saznanjima "Meridijan sporta" Evroliga je udarila po džepu Zvezdu koji će morati da plati 30 hiljada evra. Klub sa Malog Kalemegdana je dobio i rok od deset dana da izvrši uplatu.

Crveno-beli su posle dramatične završnice doživeli poraz od Žalgirisa, a dosta je posle toga bilo prigovora na određene sudijske odluke. Takođe, na kraju meča je nekolicina predmeta poletila ka arbitrima kada su ulazili u tunel, što je verovatno takođe doprinelo ovakvom razvoju situacije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()