Zvezda najavila prodaju karata: Prednost prošlogodišnjim sezoncima

Klub sa Malog Kalemegdana ima velike ambicije pred narednu sezonu

15.07.2024. 19:05
  • Podeli:
kk crvena zvezda Bane T. StojanovicATAImages-66620da67f55e.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Šampion Srbije i Jadrana Crvena zvezda danas je objavila da će 17. jula započeti prijave i rezervacije za sezonske karte za narednu sezonu.

Prodaja će se obaviti u tri faze, od kojih su prve dve namenjene za sve vlasnike sezonskih karata Crvene zvezde iz prethodne sezone, dok će se u trećoj u prodaji naći preostali kontigent sezonskih karata u slobodnoj prodaji.

Svi vlasnici sezonskih karata iz sezone 2023-24 koji žele da zadrže svoje mesto mogu se prijaviti i izvršiti rezervaciju od  17. do 30. jula.

Nakon što izvrše prijavu, kupce očekuje mejl sa potvrdom rezervacije, a pred početak početak prodaje i detaljno uputstvo sa instrukcijama za plaćanje i preuzimanje sezonske karte u zavisnosti od opcije kupovine koju su odabrarali prilikom prijave.

Kupovina rezervisanih karata obaviće se u periodu od 01.08. do 23.08.2024. godine i to onlajn ili lično na Malom Kalemegdanu ili prodajnom mestu Tickets.rs – Ušće.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()