Zvezda oslabljena za večiti derbi u Evroligi: Sferopulos otkrio loše vesti za navijače

Dva bitna igrača nisu na raspolaganju treneru crveno-belih

Autor: Web UNA Srbija
25.10.2023. 12:56
  • Podeli:
kk cvrena zvezda una-6538f727e7daf.webp Foto: UNA

Košarkaši Crvene zvezde moraće da odigraju večiti derbi u Evroligi protiv Partizana bez dva veoma bitna igrala, jer novi trener ekipe Janis Sferopulos neće moći da računa na kapitena Branka Lazića i Nemanju Nedovića.

Oni se nisu pojavili ni na poslednjem treningu pred meč, a grčki stručnjak je otkrio da nisu u konkurenciji za tim i da ne zna kada će biti spremni.

"Obojica neće igrati, ne znamo tačno kada će se vratiti. Ovo je pitanje koje će se pratiti iz dana u dan i lekari će odlučiti ovde", rekao je Sferopulos.

Derbi je na programu u četvrtak od 18.30 u Areni u okviru petog kola Evrolige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()