Zvezda ponovo neće igrati ABA Superkup: Umesto toga ide u Rusiju?

Crveno-beli sa velikim ambicijama ulaze u novu sezonu

02.07.2024. 17:05
  • Podeli:
kk crvena zvezda, košarkaši zvezde - 6 jun 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-6661b2f38fa61.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaški klub Crvena zvezda prošle godine nije učestvovao na ABA Superkupu koje predstavlja uvod u novu sezonu, a kako sada stoje stvari, neizvesno je da li će i ovoga leta uzeti učešće.

I ne samo to, nego je sada postalo neizvesno i da li će se ABA Superkup ove godine uopšte i održati.

Naime, kako danas piše portal ''Republika'', Mornar iz Bara je trebalo da bude domaćin ovogodišnjeg ABA Superkupa, ali je navodno negde zapelo oko organizacije, pa je održavanje takmičenja dovedeno u pitanje.

Za sada nijedan drugi klub nije pokazao želju da preuzme organizaciju od Mornara, pa su male šanse da se takmičenje održi.

Takođe, pomenuti portal navodi da Crvena zvezda u vreme održavanja ABA Superkupa planira odlazak na ''veoma jak'' turnir u Rusiji, 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()