Zvezda se oglasila o sučaju Nejpir: Sporazumni raskid ugovora je potpisan uz klauzulu

Amerikanac može do kraja sezone da igra samo za jedan tim

21.12.2023. 11:58
  • Podeli:
Nejpir-654f4ed4641a5.webp Foto: Jadranka Ilić/Tanjug

U istom danu kada je FK Crvena zvezda ostala bez najvećeg pojačanja minulog leta trenera Baraka Bahara, u košarkaškom timu crveno-belog kluba došlo je do raskida saradnje sa najkupljim inostranim pojačanjem, u koje su se ulivale velike nade, Šabazom Nejpirom

Da bi sprečili spekulacije i razne informacije klub sa Malog Kalemegdana se oglasio saopštenjem povodom ovog slučaja.

"KK Crvena zvezda Meridianbet u cilju sprečavanja objavljivanja daljih spekulacija i brojnih neistina (kojih je prethodnih dana bilo mnogo), ali i kako bi zaštitio integritet trenera Janisa Sferopulosa obaveštava javnost:

Igrač Šabaz Nejpir zatražio je 18.12.2023. godine da napusti klub i o tome je obavestio prvog trenera Janisa Sferopulosa, koji je javnost u dva navrata u kratkom vremenskom periodu transparentno obaveštavao o ovom slučaju.

Pošto je politika kluba da nikoga ko sebe ne vidi kao deo kluba i ne oseća pripadnost timu neće primoravati da bude deo nečega protiv svoje volje, KK Crvena zvezda Meridianbet postigao je sporazumni raskid ugovora sa Šabazom Nejpirom u kome je jasno ugrađena klauzula, po kome igrač može da nastupa samo u italijanskom klubu „Olimpija Armani“ iz Milana.

Sporazumni raskid je potpisan u sredu 20.12.2023.godine u Beogradu uz suglasnost obe strane.

KK Crvena zvezda isključivo preko svojih zvaničnih naloga obaveštavao je, i obaveštavaće, blagovremeno javnost transparentno o svakodnevnim aktivnostima, uključujući i transfer politiku kluba". 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()