Zvezda u ogromnim problemima pred derbi: Dva važna igrača van tima

Muke za Sferopulosa

30.10.2023. 13:12
  • Podeli:
kk crvena zvezda arena-6530420c372c4.webp Foto: KK Crvena zvezda

Poslednji meč petog kola ABA lige donosi nam novi drugi "večiti derbi" u poslednjih nekoliko dana. 

Domaćin je opet Partizan koji će izvesno imati podršku pne "Štark Arene", ali Crvena zvezda na megdan dolazi sa maksimalnim skorom.

Sva četiri trijumfa upisali su crveno-beli, za razliku od tima iz Humske koji je prošlog ponedeljka poražen od Mege u šokantnoj završnici.

Psihološka prednost ipak je na strani domaćina posle pobede u evroligaškom dvoboju u četvrtak, a ono što je izgleda izvesno je da će i jedni u drugi imati problema sa rosterom, piše Telegraf.rs.

Poznato je da za Partizan neće igrati Kevin Panter posle povrede zarađene upravo u evroligaškom meču, kao i Mateuš Ponitka.

Sa druge strane Branko Lazić se još uvek nije oporavio, a prema najnovijim saznanjima u sastavu najverovatnije neće biti ni Nemanje Nedovića kao ni Adama Hange. Srpski bek je propustio i prošlu utakmicu i i dalje oseća bol, dok je Adam Hanga na prethodnom derbiju povredio koleno.

U Zvezdi i dalje postoji optimizam da bi makar jedan od njih dvojice mogao da zaigra i da se stavi na raspolaganje Joanisu Sferopulosu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()