Zvezda uložila u budućnost: Supertalentovani centar stigao na Mali Kalemegdan

Snovi iz detinjstva se ostvaruju

03.09.2023. 10:40
  • Podeli:
Stefan Marjanović-64f3052f58097.webp Foto: KK Crvena Zvezda

Jedan od najtalentovanijih centara Evrope Stefan Marjanović novi je član KK Crvena zvezda.

Stigao je na Mali Kalemegdan pre napunjenih 17 godina (u ponedeljak mu je rođendan), kao odličan ulog za budućnost. Visok je 210 centimetara i poseduje veliki talenat kojim je već skrenu pažnju na sebe. 

Marjanović je do ove sezone igrao za Vojvodinu, reprezentativac je Srbije u svojoj starosnoj kategoriji, a bio je i učesnik Evropskog prvenstva za igrače do 16 godina koje je igrano ovog leta.

"Snovi iz detinjstva se ostvaruju, a ovaj dečak, koji polako postaje mladić, zna šta treba da uradi da bi ostvario svoje naredne snove", napisao je ispod zajedničke slike Marko Jelić, ponosan menadžer mladog igrača.

Marjanovića odlikuje izvanredna igra i u napadu i u odbrani, ogroman je potencijal koji ima još mnogo prostora da se razvija.

"Izuzetno mi je drago što sam postao član Crvene zvezde. Predstoji mi izuzetno naporan rad u narednom periodu. Znam da uložen trud može da me dovede da stignem do prvog tima Crvene zvezde što mi je cilj. Pre toga puno rada, treninga, utakmica kako bih sa svojim timom stizao do pobeda i titula", rekao je Marjanović.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()