Lajović predao meč u prvom kolu Rolan Garosa

Nije mogao da izdrži do kraja

29.05.2023. 19:31
  • Podeli:
Dušan Lajović-638dc5428e555.webp Foto: Profimedia

Nažalost, Dušan Lajović oprostio se od Rolan Garosa na najgori mogući način - predajom zbog povrede tokom drugog seta meča prvog kola protiv Žižena Žanga.

Nije dobro išlo srpskom teniseru od samog početka, videlo se da postoje nekakvi problemi u njegovoj igri, pošto je Žang delovalo dosta superiornije.

Samo jedan gem osvojio je u prvom setu, a potom je zatražio medicinski tajmaut i požalio se na povredu. Ipak, odlučio se da nastavi svoju borbu i da zaigra drugi set.

Ali pri njegovoj sredini kada je rezutlat bio 4:1 za Žanga, odlučio je da se povuče. Problemi su očigledno bili isuviše veliki, da nije mogao više da ih trpi.

Žang će se u drugom kolu sastati sa Tijagom Avgustinom Tiranteom iz Argentine, koji je napravio iznenađenje i izbacio Botika van de Zandšulpa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()